• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi bruger vores personlighed i det grundlæggende arbejde, og de mennesker vi berører

Bliv vikar

Vil du have frihed til at bestemme, hvornår du vil arbejde og få en god løn hver 14. dag? Bliv vikar hos Respirationsvagten og vær med til at løfte fagligheden og kvaliteten indenfor respirationsområdet og dermed også være med til at gøre en forskel hos mennesker, der har brug for din hjælp. 

At være vikar hos Respirationsvagten giver dig mulighed for at arbejde med specialområder som Sclerose, Muskelsvind og Hjerneskade, hvor du gennem dit gode arbejde kan opbygge tillidsbaserede og dermed langsigtede vikariater, hvor du selv kan være med til at sætte et præg på udviklingen. 

 

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning

Vi stiller selvfølgelig krav til vores vikarer, og derfor starter vi med at tage en god indledende snak omkring dine personlige og faglige kompetencer. Kontakt os gerne med en uopfordret ansøgning, hvor du beskriver dit kompetencefelt, og hvorfor du ønsker at være vikar hos os. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt vi kan – og oftest inden for 24 timer. Brug vores nedenstående kontaktformular. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at ringe direkte til Michella Meyer på telefon 5141 5000, Indehaver af Respirationsvagten.