• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger eller det enkelte behov

Forventninger til vikaren 

At være vikar inden for respiratorisk overvågning kræver en dokumenteret baggrund inden for faget. Vi ansætter kun medarbejdere, der har stor erfaring i at arbejde med mennesker. Dette kan være:

  • Handicaphjælpere med min 2 års erfaring ved min 2 forskellige borgere
  • Social og sundhedshjælpere
  • Social og sundhedsassistenter
  • Sygeplejersker
  • Pædagoger

Vi arbejder med mennesker, og derfor er din personlighed lige så vigtig som din faglighed. Vi bruger vores faglighed i det grundlæggende arbejde, men et menneske, der har brug for at læne sig op ad dig og bede om hjælp, har også brug for at kunne stole på dig.

Som et led i vores kvalitetssikring hele vejen rundt indhenter vi årligt fornyet straffeattest og børneattest.

 

Som vikar hos Respirationsvagten kan du nikke ja til

  • Du er ansvarlig og fagligt dygtig
  • Du har engagement og er omsorgsfuld
  • Du har en anerkendende tilgang til andre mennesker
  • Du har en positiv indstilling til udfordringer
  • Du er smilende og glad for at gå på arbejde

Du skal have adgang til Internet via PC eller mobil, da dine vagter kun kan godkendes online.


Udover de faglige kompetencer vægter vi også personligheden højt, da vi leverer erfarne medarbejdere med hjertet det rette sted. 


“Jeg har været ansat siden juni 2018 og har verdens bedste arbejdsplads. Som medarbejder ved Respirationsvagten føler jeg mig ikke “bare” som en medarbejder men som et menneske. Har jeg en dag, hvor jeg skulle have en vagt og ikke kan alligevel, er der ingen sure miner. Jeg kan ringe og spørge til et kursus, og Michella finder ud af, om der er noget relevant, så jeg kan udvikle mig og blive bedre til mit arbejde.

Jeg kan også altid ringe, hvis jeg har et spørgsmål, uden at jeg føler, at jeg er til besvær og bliver “ fejet “ væk. Michella har tid og lyst til at snakke med en. Jeg får den rette løn og altid til tiden. Jeg kommer ved de samme borgere, som giver både personale og borgerne tryghed. Jeg kommer altid lidt før mødetid, så jeg kan få et overlap. Jeg har virkelig lyst til at komme på arbejde og er glad.

Som sagt verdens bedste arbejdsplads….”

Helle Hoel, vikar hos Respirationsvagten