• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi sætter en ære i at være et lille bureau. Vi kender vores medarbejdere og kan derfor matche den enkelte opgave ud fra både personlighed samt faglige kompetencer. 

Hvem er vi

Respirationsvagten ledes og ejes af social og sundhedsassistent Michella Meyer, der gennem sine 15 år i vikarbranchen ønsker at tilbyde dygtige og engagerede medarbejdere til personer med behov for særlig omsorg. Michella har stadigvæk respirationsvagter for at holde sine kompetencer vedlige samt for at bibeholde en føling med, hvordan både borgere og medarbejdere har det. Michella og hendes team af medarbejdere har naturligvis alle godkendte certificeringer fra Respirationscenter Syd og Respirationscenter Vest.

 

Inden for området “Respiratorisk overvågning” tilbyder vi

  • Akutte vikarvagter
  • Kortere/længere vikariater

Vi har høje krav til vores medarbejdere, som både skal brænde for at arbejde med mennesker der har behov for respiratorisk overvågning samt have høje menneskelige værdier og en naturlig tilgang til mennesker i svære situationer. Særlige behov betyder forståelse, hensyntagen og en analytisk tilgang til hurtig handling samt det at kunne drage omsorg for et menneske, der har brug for det på en ganske særlig måde. 

Vi sætter en ære i at være et lille bureau. Vi kender vores medarbejdere og kan derfor matche den enkelte opgave ud fra både personlighed samt faglige kompetencer. 

 


Michella Meyer – Indehaver af Respirationsvagten

Camilla og Michella - Respirationsvagten

Jeg blev i 2004 uddannet som social og sundhedsassistent. Herefter arbejdede jeg primært inden for psykiatriområdet og senere demens og ældreområdet. Det var inden for dette område, at jeg blev sulten efter flere pædagogiske kompetencer. Jeg læste derfor videre til pædagog og fik en professionsbachelor i 2010.

Som pædagog arbejdede jeg med børn/unge og ældre med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne, og i 2013 landede jeg i respirationsområdet, hvor jeg siden har arbejdet.

At arbejde med mennesker er min passion og dermed en meget stor del af mit liv. Min passion er hele baggrunden for Respirationsvagten, fordi jeg ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for pleje, tryghed og omsorg. 

Fakta om Michella

Privat har jeg 3 drenge, tvillinger fra 2009 og 1 fra 2013. Jeg er gift med deres far, og vi bor i et dejligt hus i Fredericia, hvor vi begge er født og opvokset.