• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi søger vikarer !

Vi er i stærk vækst og søger lige nu vikarer.

Er det dig, der skal være med i vores team?

Vi er et vikarbureau med speciale i respiratorisk overvågning. Vi søger lige nu freelance respirationsvagter til opgaver med unge over 18 år, voksne og ældre i:

  • Region Syddanmark bl.a. Middelfart, Odense, Rødekro, Ribe, Fredericia, Vejle og Kolding.
  •  
  •  
  •  
  •  

 


Læs meget mere lige her


 

 

“Jeg har været ansat siden juni 2018 og har verdens bedste arbejdsplads. Som medarbejder ved Respirationsvagten føler jeg mig ikke “bare” som en medarbejder men som et menneske. Har jeg en dag, hvor jeg skulle have en vagt og ikke kan alligevel, er der ingen sure miner. Jeg kan ringe og spørge til et kursus, og Michella finder ud af, om der er noget relevant, så jeg kan udvikle mig og blive bedre til mit arbejde.

Jeg kan også altid ringe, hvis jeg har et spørgsmål, uden at jeg føler, at jeg er til besvær og bliver “ fejet “ væk. Michella har tid og lyst til at snakke med en. Jeg får den rette løn og altid til tiden. Jeg kommer ved de samme borgere, som giver både personale og borgerne tryghed. Jeg kommer altid lidt før mødetid, så jeg kan få et overlap. Jeg har virkelig lyst til at komme på arbejde og er glad.

Som sagt verdens bedste arbejdsplads….”

Helle Hoel, vikar hos Respirationsvagten