• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 6-22.

Cookies & privatlivspolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger hos Respirationsvagten. Du kan som kunde eller blot besøgende på vores website stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for Respirationsvagten finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du enten besøger vores website eller opretter dig som kunde eller vikar hos os for at kunne benytte online booking funktionen.

 


Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Respirationsvagten
Nellikevej 12
7000 Fredericia

CVR-nr. 39550784


 

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken eller til måden vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til kontakt@respirationsvagten.dk eller ringe til os på telefon 51415000. Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data om dig eller du ønsker dine oplysninger flyttet. Du kan naturligvis også gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 


Cookies og Pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie. Se link nedenfor.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies kan du besøge www.allaboutcookies.org

 


Cookies

Når du besøger websitet respirationsvagten.dk benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Du kan altid se vores fulde liste over cookies her.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

 


Plugins fra Facebook og Instagram mm.

Sociale mediers tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller mediet, at du har været inde på respirationsvagten.dk Hvis du trykker på et SoMe ikon på vores hjemmeside, lægger det pågældende medie ligeledes en cookie på din computer, tablet m.v. Vi går ud fra, at du har en interesse for Respirationsvagten.dk og indholdet på vores site. Når du besøger Facebook og/eller Instagram mm. vil du herefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook, Instagram og andet for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.

 


Indsamling af personlige oplysninger

Når du opretter en kundeprofil for at kunne benytte dig af vores online booking system, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig: Navn, e-mail, telefonnummer, firmanavn og adresse. Når du opretter dig som bruger via vores online bookingsystem, vil du blive spurgt, om du accepterer betingelserne. Når du godkender, er det lig med at acceptere, at vi lagrer disse data omkring dig. Respirationsvagten bruger ikke dine oplysninger til andet end at give dig muligheden for hurtigere og nemme at kunne bestille tid hos os. Du kan til enhver blive slettet i vores database eller kræve at se, hvilke oplysninger vi liggende på dig.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

 


Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. kontaktinformation på virksomheder og vikarer. Det er nødvendigt for os at benytte disse oplysninger for at kunne give den allerbedste service, så vi dermed overholder vores forpligtelser til alle involverede. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

 


Deling af dine personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af vores online markedsføring. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

 


Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

Respirationsvagten anvender underleverandører, som behandler persondata på Respirationsvagtens vegne. Respirationsvagten samarbejder alene med virksomheder, som enten har et Privacy Shield certifikat eller på anden måde har forpligtet sig til at overholde GDPR.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Vi har herudover forskellige kontaktoplysninger og notater på dig, som er placeret fysisk på vores adresse. Disse er altid placeret i et aflåst skab.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder, efter når formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 25-05-2018.