Ofte stillede
spørgsmål
Her kan du få svar på mange af de ofte stillede spørgsmål vi oplever hos Respirationsvagten. Du kan bl.a. læse mere om, hvad det vil sige at være respiratorisk hjælper hos os, løn, bestilling af en vikar og hvilke opgaver vi varetager. Skulle der være nogle ofte stillede spørgsmål vi ikke har svaret på, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Vi er et mindre vikarbureau med mange års erfaring i respiratorisk overvågning.
Vi tilbyder kommuner, private virksomheder og private hjem dækning af akutvagter, kortere/længere vikariater og permanente teamløsninger inden for respiratorisk overvågning og kompleks pleje. Vi har fagligt kompetente medarbejdere til at drage omsorg for både børn, voksne og ældre borgere med f.eks. ALS, Muskelsvind eller Hjerneskade.
Respirationsvagten ejes og drives af Michella Meyer, som også selv fungerer som vikar. Michella kan hjælpe med at afklare alle spørgsmål med at ansøge som vikar hos Respirationsvagten. Kontakt Michella Meyer på telefon 5141 5000 eller e-mail kontakt@respirationsvagten.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular.
Vi har base i Fredericia og betjener pt. hele Trekantområdet.
Som udgangspunkt kan du få alle de vagter, som du ønsker. Det afhænger af hvor mange og hvilke slags opgaver vi har inde. Hver enkel opgave matches op mod den enkeltes vikars faglige og personlige kompetencer, og dine vagter vil således også kunne blive af mere varig karakter hos den enkelte borger ved et godt match.
Respirationsvagten tager udgangspunkt i Fredericia og tilbyder pt. vagter i Trekantområdet. Derfor kan du som udgangspunkt forvente at få vagter i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle samt i byernes nærområder.
Som vikar får du løn hver 14. dag, dvs. fredage i ulige uger.
At være vikar hos Respirationsvagten kræver at være faglært som enten social og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent eller sygeplejerske.
Vi kan desværre endnu ikke tilbyde et respirationsbevis, da det kræver 60 timers oplæring hos en respiratorborger samt en kursusdag på RCV eller RCS.
En respirationsordning er en form for hjælpeordning hos en person, som bruger maske eller har respirator. En sådan ordning omfatter oftest hjælp mellem 8-24 timer om dagen.
Respiratorisk overvågning foregår oftest i hjemmet og omtales som “hjemmerespiratorisk ordning” – også selv hvis/når overvågningen finder sted uden for hjemmet, fordi vi følger personen. Som udgangspunkt skal hjælperen altid være inden for syns- og høreafstand.
Kompleks pleje er pleje af en særlig karakter, og hos Respirationsvagten tager vi udgangspunkt i tilliden og omsorgen.
Kompleks sygepleje defineres som et ustabilt forløb, hvor der er behov for tætte observationer og daglige revurderinger af situationen. Borgeren har et stort antal og/eller meget komplicerede problemstillinger, hvor det ikke altid er helt oplagt, hvad den optimale sygepleje er. Det kan betyde, at situationen kan være præget af f.eks. etiske dilemmaer, hvor pårørende og de ansvarshavende ikke kan komme til enighed omkring den optimale behandling.
Personer, der har brug for respiratorisk overvågning, kan være i alle aldre.
Hos Respirationsvagten dækker vi vagter hos:
- Unge over 18 år
- Voksne
- Ældre
Som udgangspunkt er det oftest kommuner og kommunale institutioner, som har brug for vikarer til respiratorisk overvågning og kompleks pleje, men vi dækker også vikarvagter for private virksomheder og private hjem.
Ja, det kan du efter en samtale, hvor du bliver oprettet som kunde hos os. Herefter får du dit eget login, og du kan herefter nemt og hurtigt booke en vikar, når behovet opstår.
Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på tlf: 51 41 50 00 hvis du ikke tidligere har booket en vikar hos os.
Har du stadig et spørgsmål?
Så kontakt os endelig. Vi plejer at besvare de fleste henvendelser inden for 24 timer.