• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Min passion er hele baggrunden for Respirationsvagten. Jeg ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for pleje, tryghed og omsorg

Om at være vikar

Det er ikke alle, der er lige egnet til at arbejde som vikar. Det kræver nogle ganske særlige egenskaber, som langt fra alle har. Som vikar skal du være omstillingsparat, klar til at påtage dig et stort ansvar og samtidig have et lyst og åbent sind. Du møder ind på arbejde – fuld af overskud – fordi du selv har valgt at møde ind. Denne tilgang er til stor gavn for både dig selv og de borgere, som vi tager os af. 

Som vikar kan du til gengæld arbejde, som du har lyst til – og i det omfang, du har lyst til. Du har ikke en fastlagt arbejdsplan, og du behøver derfor heller ikke at spørge om at tage fri. Du kan vælge at arbejde meget i den ene uge, mindre i den næste eller helt at holde fri. Vikarlivet er frihed. Friheden til at være på arbejde, når du har lyst til at være det. 

 

Medarbejder hos Respirationsvagten

Der er stor variation i arbejdsopgaverne som medarbejder hos os. Du vil møde mange forskellige mennesker i mange forskellige slags situationer. Du vil bl.a. møde mennesker med

  • Sclerose
  • Muskelsvind
  • Hjerneskade
  • Traume
  • Medfødte sygdomme

 


Fælles – for alle de mennesker, du møder på din vej – er, at det er dig, der har det respiratoriske ansvar. En faktor som vil udfordre din faglighed, og det giver rum til personlig vækst i takt med arbejdsopgaverne.