• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

At arbejde med mennesker er at sætte sig ind i det aktuelle behov.

Vores spidskompetencer

Som virksomhed kan vi stå inde for hver enkel medarbejder, fordi vi har stor erfaring inden for social- og sundhedssektoren og det respiratoriske område. Vi har specialiseret os i vikarløsninger til både kommuner, kommunale institutioner, private virksomheder og private hjem, der har brug for hjælp til respiratorisk overvågning. Vi har stor erfaring i at tage os af både børn, unge, voksne og ældre mennesker.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger eller det enkelte behov og kan herefter matche opgaven med den medarbejder, der besidder præcis de efterspurgte kompetencer.

 

Respiratorisk overvågning

Respiratorisk pleje kræver indsigt og erfaring, og vores vikarer har stor erfaring i den mere komplekse pleje, der kan være hos den enkelte respirationsborger. Vores erfaring ligger inden for bl.a disse områder:

  • Sclerose
  • Muskelsvind
  • Hjerneskade
  • Traume
  • Medfødte sygdomme

Tillid og tryghed er altafgørende for et varigt, succesfuldt samarbejde, som kommer til gavn for både kunder og vikarer. Det betyder også, at vi takker nej til en opgave, hvis vi ikke føler, vi kan løfte  den– efter vores egne standarder. 


Vores værdier tager fodfæste i, at alle vores medarbejdere bliver nøje udvalgt til den enkelte opgave ud fra både personlighed og faglige kompetencer. Vores værdier tager derfor afsæt i høj faglighed, omsorg og kvalitet.