• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 6-22.

At arbejde med mennesker er at sætte sig ind i det aktuelle behov.

Specialområder

Som virksomhed kan vi stå inde for hver enkel medarbejder, fordi vi har stor erfaring inden for social- og sundhedssektoren og det respiratoriske område. Vi har specialiseret os i vikarløsninger til både kommuner | kommunale institutioner, private virksomheder og private hjem, der har brug for hjælp til respiratorisk overvågning. Vi har stor erfaring i at tage os af både unge mennesker over 18 år, voksne og ældre. 


Vores spidskompetencer

Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger eller det enkelte behov og kan herefter sammensætte kvalificerede teams, der besidder præcis de efterspurgte kompetencer i forhold til opgaven. 

  • Vi samarbejder med flere kommunale institutioner omkring vikardækning af eksisterende teams ved f.eks. sygdom eller ferie
  • Vi hjælper med etablering og drift af faglærte teams til borgere med behov for respiratorisk overvågning og kompleks pleje

 

Kompleks pleje

Kompleks pleje kræver indsigt og erfaring, og vores vikarer har stor erfaring i den mere komplekse pleje, der kan være hos den enkelte respirationsbruger. Vores erfaring med kompleks pleje ligger inden for f.eks. disse områder:

  • Sclerose
  • Muskelsvind
  • Hjerneskade

Tillid og tryghed er altafgørende for et varigt, succesfuldt samarbejde, som kommer til gavn for både kunder og vikarer. Det betyder også, at vi hellere takker nej til en opgave, som vi ikke føler, at vi kan løfte – efter vores egne standarder. 


Vores værdier tager fodfæste i, at alle vores medarbejdere bliver nøje udvalgt til den enkelte opgave ud fra både personlighed og faglige kompetencer. Vores værdier tager derfor afsæt i høj faglighed, omsorg og kvalitet.