• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Ny samarbejdspartner

Stærk vækst hos Respirationsvagten – nu tager Michella et nyt skridt med ny samarbejdspartner

Der er behov for en selvstændig aktør indenfor respiratorisk overvågning. Sådan tænkte social- og sundhedsassistent Michella Meyer for halvanden år siden. Tanke blev til handling, og virksomheden Respirationsvagten i Fredericia så dagens lys i 2018. Michella Meyer havde en drøm at gøre en forskel i forhold til de mennesker, der bruger respirator og har brug for overvågning døgnet rundt. Denne drøm er for alvor ved at blive til virkelighed. Der er i dag beskæftiget 30 medarbejdere, og nu skal virksomheden udvikles yderligere.

Michella Meyer og Respirationsvagten har netop indgået et samarbejde med Brit Forsberg, der senest har stået i spidsen som direktør i 15 år for virksomheden Focus People. Brit Forsberg har arbejdet med at matche mennesker med arbejdsopgaver, og derfor er hendes erfaring værdifuld i forhold til at udvikle Respirationsvagten.

– Jeg vil gerne styrke min virksomhed og sikre, at den både fagligt og socialt står stærk. At det fortsat er en god arbejdsplads, hvor medarbejderne motiveres til at yde det bedste hos borgerne. Den udvikling kan Brit Forsberg hjælpe mig med. 

– Vi er mennesker, der arbejder med mennesker. Sådan lyder de første ord på Respirationsvagtens hjemmeside. Respirationsvagten er et vikarbureau, som samarbejder med de større private aktører inden for respiratorisk overvågning og pleje. Firmaet dækker hele Region Syddanmark.

Respirationsvagten oplever stærk vækst inden for vikar og teams til borgere med respirator

 

Viden og branchekendskab styrker Respirationsvagten

I sommerferien tog Michella Meyer kontakt til Brit Forsberg i forhold til et muligt samarbejde. Brit Forsberg var Indehaver af Focus People, som i 2016 blev opkøbt af Koncernen Team Olivia. Brit Forsberg er nu fast tilknyttet som ekstern konsulent hos Respirationsvagten.

”Jeg føler mig privilegeret over at kunne være med på Michellas rejse. Jeg har stået præcis hvor Michella står i dag og med de udfordringer der følger med i, at være iværksætter og glæder mig til det fremtidige samarbejde”, udtaler Brit Forsberg.

Michella Meyer udtaler, at hun er glad for den store værdi, som Brit tilfører Respirationsvagten. ”Hun besidder en viden og branchekendskab, som styrker min virksomhed, samtidig matcher Brits værdier med de værdier der er grundlaget i Respirationsvagten, som er ordentlighed, nærhed og kvalitet”.

Begge er forretningskvinder med hjertet det rette sted, så fokus forbliver på den værdifulde og omsorgsfulde pleje, der følger med en vikar fra Respirationsvagten.