• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 6-22.

Tillid & tryghed er den altafgørende faktor

Vi kan hjælpe med at bygge særlige teams til dedikerede opgaver

Vores kompetencer

Hos Respirationsvagten har vi mange års erfaring inden for vikar- og respirationsområdet. Vores verden er i konstant forandring, og det mærker vi også inden for vores område. Den manglende tid og nærvær giver sig også til kende hos de mennesker, der har brug for særlig omsorg. Det er her, at vi har vores speciale. 


Respirationsvagten er for

  • Kommuner | Kommunale institutioner
  • Private virksomheder | Private institutioner
  • Private hjem

med vikariater til akutte behov, kortere/længere varighed samt permanente teamløsninger. 

 

Få en fast og pålidelig sparringspartner

Vi tilbyder at være en del af et fast team. I samarbejdet tilknyttes en sundhedsfaglig teamleder, så både borgere, pårørende og ansatte har mulighed for at få god sparring og vejledning undervejs i forløbet. Der bliver løbende afholdt teammøder og samarbejdsmøder til gavn og tryghed for alle parter. 

Kommuner og regioner bliver ligeledes tildelt en fast medarbejder fra Respirationsvagten, hvor vi også tilbyder løbende tværfaglige møder. På den måde er vi proaktive og sikrer tilfredshed i tilbuddet og samarbejdet. 

Ved permanente teamløsninger,  har Respirationsvagten ansvaret for overblikket, samt koordinerer og samler trådene for at sikre et effektivt og tværfagligt samarbejde – til gavn for både borgere, pårørende, ansatte og kommuner/regioner. 

 

Akut funktion

Du kan booke en af Respirationsvagtens vikarer med kort varsel på telefon 5141 5000. Vi bestræber os altid på at sende de samme vikarer, da det skaber tryghed hos den borger, de sendes ud til samt hos de pårørende. Ved at bruge den samme vikar får vi også en bedre indsigt i brugerens dagligdag og behov, hvilket styrker kvaliteten i vores arbejde. 

 

Vi ønsker ikke at være de største – vi vil være de bedste !

Ved at være et mindre vikarbureau har vi føling med hver enkelt kunde og hver enkelt vikar. Vi anerkender kompleksiteten, der kan være hos mennesker med behov for respiratorisk overvågning, og det er derfor, at vi har valgt dette som vores speciale.

Inden for respiratorisk overvågning tilbyder vi hjælp til:

  • Unge over 18 år
  • Voksne
  • Ældre

Vores fokusområde er at yde en service for den enkelte, som giver tryghed og sikkerhed. Vores vikarer har ved ansættelsen gennemgået en oplæringsproces, der sikrer, at vi opretholder den høje standard hver eneste gang.