• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi favner den komplekse pleje og at arbejde med dedikerede teams

Vores værdier

Respirationsvagten sætter en ære i at levere kvalitetsydelser til personer, som har brug for en mere kompleks pleje. Vi sætter tillid og omsorg forrest, og det afspejler sig hele vejen igennem vores organisation. Vi er et mindre vikarbureau, hvilket betyder, at vi kan udleve vores interne regelsæt, som er beskrevet i vores værdisæt, mission og vision. Det, vi siger, er også det, som du vil mærke, når du møder os på arbejde. At arbejde med mennesker er ensbetydende med at sætte sig grundigt ind i det aktuelle behov, situation og handling.

 

Vores værdisæt 

 Høj faglighed

 Menneskelig omsorg

 Kvalitetsbevidsthed

 

Vores mission  

 At levere kvalificeret personale til respiratorisk overvågning til kommunale ordninger, private hjem og private virksomheder.

 

Vores vision 

At have Danmarks bedste respirationsvagter tilknyttet for at kunne levere respiratorisk overvågning af høj kvalitet, fagligt og menneskeligt. 

 

Vores kompetencer favner også den komplekse pleje

Kompleks sygepleje defineres som et ustabilt forløb, hvor der er behov for tætte observationer og daglige vurderinger af situationen. Borgeren har et stort antal og/eller meget komplicerede problemstillinger, hvor det ikke er oplagt, hvad den optimale pleje er. Det kan betyde, at situationen kan være præget af f.eks udfordringer i samarbejdet, etiske dilemmaer, mange indlæggelser mv. Disse situationer har vi stor erfaring indenfor samt gode kompetencer til f.eks. at opbygge samarbejde og håndtere indlæggelser mv.