• 5141 5000. Telefonen er åben kl. 6-22.

Vi ønsker ikke at være de største.

Vi ønsker at være de bedste til det, vi gør.

Vores vikarer

En vikar hos Respirationsvagten gennemgår altid en grundig ansættelses- og opstartprocedure, som giver basis for et varigt samarbejde med vores kunder. 

Vi ansætter kun medarbejdere der har en social og sundhedsfaglig uddannelse, dvs. at alle vores vikarer er uddannet som:

  • Social og sundhedshjælper
  • Social og sundhedsassistent
  • Sygeplejerske
  • Pædagog

Kendetegnende for Respirationsvagten som helhed er stærke kompetencer inden for respiratorisk overvågning samt stor erfaring inden for helhedsorienteret og kompleks pleje herunder borgere med bl.a. Sclerose, Muskelsvind og Hjerneskade. Alle vores vikarer har naturligvis godkendte certificeringer fra Respirationscenter Syd, Respirationscenter Vest og/eller Respirationscenter Øst.

 

Få tilknyttet en fast kontaktperson

Vores medarbejdere arbejder selvstændigt under supervision af Respirationsvagten, således vil der være løbende kontakt og opfølgning for alle parter gennem forløbet. Borgere, medarbejdere og kommuner vil få tilknyttet en fast kontaktperson fra Respirationsvagten, som løbende vil tage kontakt for at bevare overblikket, det gode samarbejde samt at bibeholde tillid og tryghed i forløbet.


Udover de faglige kompetencer vægter vi også personligheden højt, da vi leverer medarbejdere med hjertet det rette sted.